Adatvédelmi nyilatkozat

Privát szférájának védelme fontos a számunkra. Ezért új weboldalunk megalkotásakor úgy határoztunk, hogy semmilyen nyomkövető technológiát nem alkalmazunk. Oldalunk nem használ sütiket, sem egyéb analitikai eszközöket. Nem naplózzuk az IP címét, a látogatás időpontját, az operációs rendszer és a böngésző fajtáját, valamint nem mérünk látogatottsági statisztikákat sem.

Jogi nyilatkozat

A www.asim6.hu (továbbiakban ASIM6 Kft., vagy tulajdonos) weboldalai, illetve azok tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a weboldal tulajdonosa jogosult.

Előzetes írásbeli engedély nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

Azonban a tulajdonos beleegyezik, hogy saját és személyes használatra Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja, vagy kinyomtassa, illetve a weboldalak elérhetőségeit (url hivatkozásait) szabadon terjessze.

Az ASIM6 Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. Továbbá a tulajdonos nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos, vagy hibamentes lesz.

Az ASIM6 Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyek az ASIM6 Kft. weboldalaira hivatkoznak.

A weboldalon látható képek csak illusztrációk, azok a valóságtól eltérhetnek.

Impresszium

Üzemeltető adatai

Cégnév: ASIM6 Kft.
Székhely: 9099 Pér, Petőfi utca 4.
Adószám: 13726838-2-08
Cégjegyzékszám: Cg. 08-09-014016/37
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Győri Törvényszék Cégbírósága
Kamarai tagság: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, 9021 Győr, Szent István út 10/a
E-mail: info@asim6.hu
Telefon: +36 30 203 3116

Tárhelyszolgáltató adatai

Cégnév: MAXER Hosting Kft.
Székhely: 9024 Győr, Répce utca 24.
E-mail: support@maxer.hu
Ügyfélszolgálat: +36 1 257 9913 (munkanapokon 9:00 és 17:00 óra között)